Saturday, December 6, 2008

::: J o g g i ng L a g i k :::

hahhaaa.. kelmarin... aku jogging lagi bersama Dan..
kali ni.. kiteorg pegi kat kompleks sukan je sbb bajet pastu nak gi swimming kat Paroi..
hahhaa.. pergh.. sane kene jogging dlm track..
tak mcm dekat Lake Garden..
400m mcm 3km da aku rase.. wakakakkaa...
aku larat jog 1 round seteng je..
wakakakakaakka..
amat memalukan..
lepas tu aku lepak tepi sementara Dan membuat 6 round!.. gile betol..
round last baru aku join balik jogging.. hahahaha..
kat sane leh lak aku jmpe cikgu lame aku kat KGV..
cikgu khusairy.. hahahaa.. tp segan2.. salam2 pastu wat hal sendrik ar..
hahahaa..
ni antare gamba2 aku kat sane..


wakakaka.. ni eq utk buat sit up.. pergh.. kaki aku pon da x muat.. wakkakaakka


hahaha.. yg ni dan.. ade gaya budak sains sukan x?..wkakaakka
tgn wat pe tu dan.. hahaaha..


wkaakaka.. yg utk pumping.. pergh..x larat seyh.. hahaa

wkaakkaa.. yg ni utk gayot..
tapi cam mane.. aku sampai.. hahaha.. da mcm berok da ni.. wahahaha


lepas kiteorg jog..
kiteorg gi makan n then bajet nak gi swimming!..
pastu pegi2 je..
tutop!.. bukak kul 2.30.. sbb arini ari jumaat..
pasrah giler..
hahahaa..mende yg aku dpt pade aritu..
rupe2nye ramai org yg tau kepentingan kesihatan ni..
mmg ramai yg ade kat situ dowh..
yg mude.. yg tue..
sume ade.. ni menunjukkan sume org menuju kpd gaya idop yg sehat..
hahhaa.. kepade rakan-rakan..
marilah kite menuju kepade gaya hidup yg sihat.. hahaha..
kepade budak2 seremban..
meh la join..
lagi ramai lagi best.. hahaha..
contact aku kalo nak join..
huhuhu

-Peace-


3 comments:

b@bi gOlek said...

kaw je yang malas jaga kesihatan bob
ahahah
da bape kilo daging ko lahap???

Cx Bob said...

wkakakaka..
kewak..
sy x makan daging la...
sy mkn ikan je..
hahaa

nada.hanis said...

jog untuk kesehatan. good. :))