Saturday, March 13, 2010

:: B a b i e s ::



Assalamualaikum...

Yeah, lame x update. Aku just enjoy bace blog org without put any comments.

Hahaha. Hari ni hari plg happy buat aku. Aku dpt 6th baby! So, Arini aku nak introduce my babies!

Hahahaha. Since aku Form 4 sampai la skang.



My First Born Since 2005 - RM110. Brand Santa Cruz
Ni gamba lame. Kalo skang gitar tu da penuh sticker. Hahahaha.. Die byk saksi suka duka aku. Always my feveret!

My Second Lovely Ibanez Since 2008 - RM800~900
Hahaha. Ni first electric gitar aku. Garang. Mantap. Virgin. Elaun aku habes dlm RM1.3k sbb muuucuk ni sekali dgn amp + zoom.



Yang ni baby girl aku. Sweet Fender Since 2009 - RM350. Yang ni agak lembut. Agak jiwang. Tak Virgin sbb aku beli die 2nd hand. Hahaha.. Aku x byk abes mase kat baby sorang ni. Sbb aku anta die balik rumah sbb kat maktab da ade 3 gitar. I Miss U Darling.


Haaa. Yang ni pulak first baby aku dgn mat salleh di NZ. hahaha. Selalu beli ngan org cina. Ni Mat Salleh plak. Since 2010. Baru je beli dlm sebulan lepas dgn harge $275. Brand Epiphone. Yup. Kembali pada yang lama iaitu acoustic. Die yang teman aku malam2 dikala buhsan. Oh. Lupa. Yang ni pon Virgin =D



Yang ni 5th baby aku. malangnye baby ni x cukup bulan. Baru seminggu kot beli die. Hahaha. 3 minggu beli baby 4th aku. Da dpt baby 5th. Ish3. X cukup bulan ni. Cane ni. Yang ni pon x Virgin sbb aku beli kat trademe. Brand Probe sekali dgn amp Vox AD15VT Valvetronix yang menelan $400 aku. Huhuhu. Daddy Loves You Baby..


At least but not last! My Epiphone hollow ke semi-hollow. Aku pon tak tau. Baru lahir tadi. Ni pon tak cukup bulan gak. 2 minggu je ngandung. hahaha.. Ni hadiah dari yang tersayang. Harga adalah rahsia. Tapi ni mmg impian aku sejak dulu lagi nak ade gitar cam ni. Dan yang penting gitar ni Virgin! hahaha.. Bau kedai. Sekali dgn Hardcase. I Love You So Much Shayaaanng!



Time Kaseh Kepada Nur Raihan Binti Abdul Razak.
I Love You More Than My Babies.
Boley ke camtu?
Hahaha.. TQ Baby. ILY!

9 comments:

[z@ck] said...

aku nak tau harga epiphone tu..
hehehe

mamma mia! said...

anne nk vespa satu.. vespa sini cntik2 la.. kita jd teman lesbo nak?? hahahah

Cx Bob said...

zzzz.. aku nak gak beli vespa.. tapi takot x lepas nak bwk akui nek bukit.. hahaha.. zack.. shhhh

Penulis.Sahaja. said...

kalah aku bob.
siot kaya jugak kau.
haha.

Cx Bob said...

cibai.. sume duit elaun la.. pasni belapo la aku.. gitar je byk apit.. maen x kemana.. aku suke beli je.. hahaha.. da survey lom?.. survey harge utk gitar epiphone merah aku tu skali.. haha

Dai said...

Caya uh baby2 ko bob.. Pas kt aq satu.. Aq br blaja.. Huhu..

Cx Bob said...

hahaa.. sape yg malang nak ajo ko? haha

Dai said...

Ceh.. Mmbe2 aq yg ajar.. Cukup malang mrk mngajar org lefthanded cm aq..

si gadis kecil said...

i love u!~