Wednesday, April 1, 2009

:: K a m i ::

Pompuan selalu benci dengan lelaki boya
Dah ada pasangan, tapi masih nak berpoya poya
Tapi pompuan tak tahu lelaki punya la setia
Lagipun berpoya poya itu kan cuma hobi saja

Pompuan dok bising lelaki hidung belang
Dah ada teman, tapi dok cari lain kat belakang
Tapi pompuan tak tahu lelaki bukanlah ada niat nak curang
Lagipun ianya cuma sekadar nak isi masa lapang

Pompuan keja nak kata lelaki mata keranjang
Ada marka kat tepi pun, pompuan lain pun sempat di pandang
Tapi pompuan tak tahu lelaki punya la penyayang
Sebab dalam hatinya, cuma ada pompuan tu sorang

Pompuan juga menyampah dengan lelaki penipu
Walaupun dah berteman, tapi tetap nak berlakon single gitu
Tapi pompuan tak tahu yang lelaki sebenarnya bukanlah sebegitu
Ia cuma sekadar nak test market, samada masih laku atau tak laku

Tapi walau apa pun alasan lelaki beri
Pompuan tetap mengata lelaki itu ini
Walau begitu lelaki tetap harap pompuan dapat mengerti
Benda ni kadang kadang terjadi di luar kawalan diri
Sebab tu orang selalu kata bahawa dasar lelaki tak sedar diri
Oleh itu...maafkanlah kami....

11 comments:

♫amarjari♫ said...

waa waaa
aku da bace post ni
bob plagarism!
repot lecturer
waa waa
mmg stail feeder!
waa waa

♫amarjari♫ said...

tp bile bace blk
mmm btol la
aku stuju n spendapat
ni la yg aku cbe nk gtw marka slame ni
tp xdpt cekk

revrie said...

Bob suka plagiat la.
Sabar lah bob.
Aku sayang kao.
Jangan lupa makan.
Sampai sana nanti aku nak peluk perut kao.

*Sial kao buat cerita aku fly dan eksiden

mamma mia! said...

idea bernas djadikn alasan x henti2,
smpi thp impak maksima mgkin p 2 lari, maka sang arjuna menggigit jari, klu bnar la p 2 sorg sj d hati mcm yg ko kata td.

ok x pantun aku 2???

=P

bob aku nk sound ni, lotak la chatbox kek page ko ni.. haiyo lah haih...

TOPMAN said...

hahahah... pedassss..
laki kantoi, pmpuan pun kantoi..
yg penting laki loyal!!

Cx Bob said...

wahahahaa..
best ar mende tu..
sbb tu aku copy..
hahaha..

Paiz : alalala.. nak gurau2 manje ngan aku ke.. hek3..

Akma : ape ko mencarut ni sial.. wahahaha

Wawan : Yeah.. loyal ke?.. wahahaha

madame_azu said...

kalo laki x loyal ada reason..
kalo pompuan?
huhuhu...

♫amarjari♫ said...

pikir2 la sendiri..

Cx Bob said...

hahaha..
lupe gitau..
comment amar atas tu comment aku..
hak3..
gune laptop die..
haha

da'biZaRRe said...

aku setuju...aku setuju...
tepat skali
walau org kate di plagiariesed
100 markah utk bob

Cx Bob said...

hahaha..
100 markah tu dpt A1 x =P